Sunday, September 4, 2016

E-Stabil - o noua platforma de regim hotelier

Pentru a avea vacanta de vis este nevoie ca aceasta sa fie planificata pana la cele mai mici detalii, iar una dintre cele mai esentiale etape este alegerea locului de cazare. Acestea sunt mai mult sau mai putin accesibile, in functie de destinatie, insa tot mai multi turisti au inceput sa se orienteze catre inchiriere in regim hotelier. Astfel, nu mai au de a face cu pensiuni si hoteluri a caror servicii nu se ridica la asteptarile noastre, nu mai exista receptie unde trebuie sa dai explicatii de fiecare data cand parasesti unitatea si nici nu te mai deranjeaza membri din staff.

Preturi atractive

Cu siguranta ca unul dintre cele mai importante criterii pe baza caruia alegem un loc de cazare este pretul, cu cat mai mic, cu atat mai bine, insa conditiile trebuie sa fie si ele grozave. In schimb, cu ajutorul regimului hotelier, oaspetii se pot bucura de acelasi confort ca in propria locuinta, iar preturile sunt chiar si de pana la 50% mai mici decat la hotel.

Conditii grozave

Ai ocazia de a te bucura de propria bucatarie, complet utilata, in care sa gatesti ori de cate ori iti doresti, astfel ca nu mai esti nevoit sa mergi la restaurant pentru fiecare masa, economisind si mai multi bani. In plus, ai parte de baie proprie, dar si de dotari grozave, precum aer conditionat pentru ca temperaturile mari sa nu reprezinte o problema, televizor led pentru a te relaxa seara la un film sau internet wireless pentru a fi la curent cu tot ceea ce e nou.

Cu tot cu animale de companie

Cei care opteaza pentru inchiriere in regim hotelier nu mai sunt nevoiti sa isi lase prietenii necuvantatori in grija prietenilor, intrucat majoritatea proprietarilor accepta chiar si gazduirea animalelor de companie, fara nici un tarif suplimentar.