Thursday, June 13, 2019

Nu este scump sa iti pui la punct telefonul


Unul dintre cele mai populare modele de telefoane la ora actuala este iPhone XS Max, care vine cu un ecran de mari dimensiuni ce promite utilizatorilor o experienta placuta. In schimb, acesta este si foarte vulnerabil in fata micilor accidente, iar orice clipa de neatentie poate avea urmari grave. Totusi, este bine de stiut care sunt solutiile in asemenea situatii, iar la PrestigeGSM se poate spune ca ai nimerit unde trebuie.

Nu costa mult
Nu ai niciun motiv pentru care sa amani luarea unei decizii cu privire la punerea la punct a telefonului tau, in conditiile in care preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele la PrestigeGSM. Asadar, cine cauta geam iPhone XS Max, cu siguranta a nimerit unde trebuie, iar daca optezi pentru un ecran OEM vei plati 1200 de lei, pe cand cel original Apple costa 1900 de lei.

Usor de schimbat
Important este faptul ca procedurile se pun in practica cu usurinta, asa ca nu trebuie sa aloci mult timp in acest sens, la PrestigeGSM fiind suficiente numai 20 de minute in acest sens. Cu siguranta, nu gasesti multe alte locuri in care sa te bucuri de o eficienta atat de ridicata.

Ai parte de garantie
Mai mult, la PrestigeGSM ai parte si de garantie, motiv pentru care te bucuri de siguranta faptului ca telefonul tau va fi pe maini bune, iar in cazul in care acesta se va confrunta cu o problema pe viitor, se va remedia in cel mai scurt timp.

Mai bine faci programare
Avand in vedere ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, e bine de stiut ca aici ai ocazia de a face programare, asa ca tu esti cel care decide cand sa mearga la service, alegandu-si data si ora in functie de posibilitati.

Experienta bogata
Specialistii de aici au o experienta bogata, asa ca acestia stiu sa rezolve orice problema cu care se confrunta telefonul tau, indiferent ca vorbim de inlocuirea display-ului, fie de oricare alta si fara a conta cat de complexe sunt acestea.

Pentru diferite modele
Bineineteles, toata lumea foloseste un model diferit de telefon, asa ca nu trebuie sa folosesti neaparat cele mai noi modele, ci se pot rezolva problemele chiar si ale celor care au fost lansate in urma cu mai multi ani.

Telefonul tau va fi ca nou
Probabil ca iti doresti sa stii ca iphone-ul tau XS Max este pe maini bune, asa ca atunci cand apelezi la PrestigeGSM ai garantia ca dupa orice interventie acesta va fi ca nou. Nu este deloc dificila operatiune, costurile sunt minime, iar aici te asteapta un raport calitate – pret ideal, astfel ca merita sa profiti chiar acum.

No comments:

Post a Comment