Saturday, May 14, 2016

Usile glisante din aluminiu indeplinesc cerintele chiar si celor mai pretentiosi clienti



Datorita stilului modern, usile aluminiu glisante devin din ce in ce mai populare in randul proprietarilor de locuinte, arhitecti si constructori. Oferind un aspect curat, minimalist, design contemporan, durabilitate, rezistenta, usile din aluminiu promit numeroase avantaje ce merita luate in calcul de oricine.
Performante termice

Usi glisante din aluminiu ce indeplinesc cerintele chiar si celor mai pretentiosi clienti, fiind foarte eficiente din punct de vedere termic. In plus, variatiile de temperatura nu sunt transmise, astfel ca vara temperaturile ridicate nu vor fi resimtite in locuinte, in timp ce zilele friguroase din timpul iernii nu vor reprezenta o problema.

Durabilitate

Aluminiul este o structura mult mai rezistenta decat lemnul sau PVC-ul, fiind capabil sa reziste in fata celor mai extreme conditii meteo, chiar si in zonele geografice unde vantul este puternic tot timpul. Asadar, usile glisante din aluminiu sunt ideale atat in climatele racoroase, cat si cele mai calduroase. In plus, spre deosebire de alte materiale nu se deterioreaza, este rezistent in fata termitelor si rozatoarelor, motiv pentru care durata de viata este una foarte mare.

Mentenanta

Un alt avantaj al aluminiului este ca nu implica o mentenanta speciala, avand chiar si calitati rezistente la coroziune. In comparatie, lemnul este un material mult mai pretentios care trebuie revopsit periodic si ingrijit cu mare atentie pentru a se prezenta in forma sa initiala. Pentru a pastra aluminiul ca nou, este nevoie ca acesta sa fie sters de praf ocazional si eventual curatat de posibile mizerii.

Design flexibil

Oferind posibilitati nelimitate in materie de design, usile glisante din aluminiu pot fi modelate in diferite forme si dimensiuni, iar daca se doreste, pot capata orice nuanta este nevoie. Creeaza un aspect unic pentru o locuinta sau un spatiu comercial, iar aceasta procedura este mult mai usor de pus in practica datorita produsului flexibil, care nu este limitat decat de imaginatia noastra.

No comments:

Post a Comment