Monday, July 11, 2016

Cum si cand se face dezinsectia?



Cu totii stim ca perioada de primavara-vara aduce pe langa incalzirea termica si numeroase insecte sau mici vietuitore care sunt deranjante atat viziual, cat si din punct de vedere al sanatatii. Medicii avertizeaza ca insectele precum puricii, mustele, albinele, tantarii, paianjenii si multe altele sunt purtatoare de bacterii si pot afecta grav atat sanatatea oamenilor, cat si a animalelor. De asemenea, auzim des la televizor ca din ce in ce mai multi agricultori se plang de problemele cauzate de aceste mici vietati. In schimb, solutia vine din partea firmelor care se ocupa de inlaturarea acestora prin dezinsectie.

Cum si cand se face dezinsectia?

In primul rand, acest procedeu este mai indelungat si nu include doar perioadele de an calduroase, ci si perioadele mai reci. Insectele se pot ascunde oriunde, incepand cu subsolurile blocurilor si terminand cu spatiile publice. Pe langa problemele legate se sanatate, dezinsectia va poate ajuta sa scapati de probleme precum degradarea hainelor, a paturilor sau a altor materiale pe care le depozitati. Dezinsectia trebuie facuta periodic deoarece este mai usor sa preintampini problema decat sa o inlaturi mai tarziu.

Aceasta metoda de inlaturare a insectelor este facuta pe baza unor substante speciale care nu afecteaza sanatatea noastra, iar din acest motiv poate fi facuta in scoli, in mijloace de transport, case, birouri, restaurante, bucatarii, subsoluri etc.

Ce insecte pot fi inlaturate prin dezinsectie?

In cazul in care aveti animale de companie sau exista animale in jurul spatiului in care locuiti sau va desfasurati activitatea, este important sa faceti dezinsectie pe tot parcursul anului. Spre exemplu, puricii se numara printre vietatile care nu dispar odata cu anotimpul rece. De asemenea, gandacii, paduchii sau moliile sunt intalniti in orice perioada a anului. Printre insectele care pot fi inlaturate cu ajutorul dezinsectiei regasim si tantarii, albinele, mustele, plosnitele, capusele si furnicile.

No comments:

Post a Comment