Sunday, February 4, 2018

Cum iti poti proteja ferestrele casei


Orice locuinta poate fi personalizata pana la cele mai mici detalii, iar totul tine de preferintele fiecaruia si de bugetul alocat pentru astfel de operatiuni. In plus, niciodata nu trebuie omisa partea exterioara, unde exista cateva solutii ideale, motiv pentru care oricine poate alege rulouri aplicate din aluminiu. Asadar, descopera produsele DHN si toate avantajele aduse de acestea, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Durabilitate
Pentru ca sunt confectionte din aluminiu, rulourile se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului si promit o durata de viata de minim 10 ani. In plus, acest material nu implica nicio intretinere si este foarte prietenos cu mediul inconjurator, aspect esential in ziua de azi, intrucat poate fi reciclat de nenumarate ori.

Usor de montat si folosit
De asemenea, rulourile aplicate din aluminiu sunt foarte usor de montat, astfel incat nu sunt implicate costuri ridicate pentru aceasta procedura. La fel de simpla este si folosirea acestora, iar clientii au la dispozitie doua variante, actionarea automata si cea manuala. Bineinteles, aceasta din urma este mai accesibila din punct de vedere financiar, insa nici cea automata nu trebuie omisa, in special de catre cei care isi doresc sa aiba parte de mai mult confort.

Performante
Pentru ca aluminiul este un material foarte rezistent, dar si puternic, rulourile ajuta la sporirea performantelor din punct de vedere termic cu pana la 20%, ceea ce presupune facturi mai mici si in aceeasi masura se imbunatateste si izolarea fonica, ceea ce presupune ca zgomotele din exterior vor fi mai putin resimtite.

Securitate
Totodata, descopera produsele DHN si vei avea ocazia de a afla ca datorita faptului ca rulourile se aplica la nivelul ferestrelor, acestea aduc un plus de protectie nu numai pentru geamuri, ci si pentru faptul ca se obtureaza calea preferata de acces catre interior a musafirilor nepoftiti.

No comments:

Post a Comment