Sunday, November 10, 2019

Am trecut cu greu peste moartea parintilor


Oricine poate sa treaca prin momente mai dificile in viata, dar nimic nu se compara cu pierderea unei persoane dragi, iar mult mai complicata este organizarea inmormantarii, in special pentru care care nu s-au mai ocupat niciodata de asta. Asadar, este bine de stiut pentru oricine cum trebuie sa fie gestionata o asemenea situatie, iar la casa Funerara Luca se poate spune ca am nimerit in cel mai bun loc din Bucuresti in astfel de cazuri. Aici sunt disponibile mai multe pachete pentru inmormantare pe care merita sa le descoperi alaturi de toate celelalte avantaje promise.

Inainte de toate ar trebui sa stii ca serviciile acestei case funerare sunt non stop, ceea ce presupune ca nu conteaza cand te confrunti cu o problema delicata pentru ca aici vei avea parte de toata intelegerea necesara. De fapt, majoritatea cazurilor chiar au loc seara sau noaptea, astfel ca nu ai niciun motiv pentru care sa astepti pana a doua zi, cand poti sa demarezi procedurile necesare chiar imediat.

In acelasi timp, profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit, astfel incat stii ca esti pe maini bune si fiecare situatie va fi gestionata in mod corespunzator. La capitolul pachete, probabil te asteptai deja sa ai acces la mai multe, iar poate ca unul dintre cele mai populare este chiar cel mai accesibil din punct de vedere financiar.

Pretul pentru pachetul de baza este de numai 1000 de lei si, foarte important, suma poate fi recuperata integral din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca de fapt nu vei plati nimic pentru organizarea acestei ceremonii. La Casa Funerara Luca ai parte de sustinerea necesara si de indrumarea pentru a beneficia de acest ajutor care este foarte util pentru multe familii. Totusi, optiunile nu se limiteaza numai la atat, astfel ca merita sa descoperi si celelalte variante disponibile.

Sunt propuse si alte optiuni, iar la polul opus, cea mai costisitoare varianta este cea la 8026 de lei, tarif din care se poate deduce suma de 3000 de lei drept ajutor de inmormantare. Sunt disponibile si alte pachete, printre care si cele la 1500, 2000, 2500 sau 4000 de lei, iar toate sunt complete. 

Asadar, orice varianta ai alege, vei avea acces la sicriu echipat inclusiv cu lenjerie, cruce din lemn inscriptionata si cele doua orare. Medicul care se ocupa de constatarea decesului si de imbalsamare va emite si autorizatiile necesare pentru organizarea inmormantarii. Mai mult, serviciile includ toaletarea decedatului, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, transportul funerar si nu numai. Trebuie doar sa alegi din aceste pachete pentru inmormantare propuse de Casa Funerara Luca si, cu siguranta, toata lumea va fi pe deplin multumita de calitate serviciilor.

No comments:

Post a Comment