Tuesday, December 13, 2016

Alegerea fotografului - un aspect foarte important al unei nunti

In afara de aranjamente ce tin de decor, muzica, tortul sau florile miresei, este de asemenea necesar sa se acorde atentie la alegerea unui fotograf de nunta in Bucuresti. In primul rand trebuie sa va decideti ce stiluri de fotografii de nunta preferati pentru ca exista mai multe propuneri, precum cele tip portret, artistice sau clasice. Totodata exista niste pasi pe care trebuie sa ii parcurgeti daca doriti ca persoana pe care o angajati sa va satisfaca toate cererile, iar la final sa aveti rezultatul dorit.

Programarea unui interviu

Dupa ce ati cautat pe internet si pe diverse retele de socializare sau pur si simplu ati auzit despre un fotograf de nunta in Bucuresti si doriti sa il consultati, stabiliti o intalnire cu acesta cat mai rapid pentru ca timpul este scurt atunci cand planifici o nunta. Pentru a elimina din start toate confuziile sau pentru a pune intrebarile esentiale, precum cele legate de pret, incercati sa fiti cat mai direct si sa ii spuneti inca de la inceput ce va doriti sau ce asteptari aveti. Totodata nu uitati sa aflati inca de la inceputul conversatiei daca este liber la data la care are loc evenimentul.



Portofoliile si experienta

In general, cam orice fotograf de nunta in Bucuresti afiseaza pe site-ul personal sau pe retelele de socializare diverse poze realizate sau chiar si intregul sau portofoliul pentru ca in acest domeniu imaginile trebuie sa vorbeasca de la sine si sa ii recomande pe artisti.
In cazul in care nu aveti acces la albumele sale, la interviu este bine sa le solicitati mai ales pe cele cu imaginile care au fost realizate la nunti. Cu toate ca este posibil sa nu aveti ochiul format in inspectia fotografiilor, incercati sa vedeti daca stilul adoptat este unul care va place si care s-ar potrivi personalitatii dumneavoastra.

No comments:

Post a Comment