Sunday, February 19, 2017

Un GPS tracker pentru bicicleta este extrem de util

Protejarea bunurilor este o preocupare a multor persoane, care pot profita astazi de evolutia tehnologica, avand la dispozitie dispozitive care mai de care mai potrivite pentru propriul interes. Astfel, oricine poate achizitiona un GPS tracker pentru bicicleta, fiind foarte usor de acum inainte sa cunoasca locatia exacta a acesteia, iar daca este furata, atunci localizarea se face foarte precis, cu o eroare de cel mult cativa metri. In plus, astfel de gadgeturi sunt foarte mici, se pot ascunde fara probleme, se instaleaza imediat, iar utilizatorii se bucura de un plus de siguranta de care au nevoie. Mai mult, astfel de trackere nu sunt ideale numai pentru biciclete, ci si pentru motociclete sau autoturisme, iar cu ajutorul microfonului incorporat, se pot asculta sunetele sau conversatiile din imprejurimi.



Functii

Astfel, bineinteles ca cele mai importante functii sunt monitorizarea prin GPS si monitorizarea audio, iar pentru autoturisme exista posibilitatea de conectare la bateria masinii pentru ca autonomia sa fie nelimitata. In schimb, bateria incorporata este suficienta pentru biciclete si poate fi oricand inlocuita. De asemenea, utilizatorii se mai bucura de cateva functii importante precum avertizarea atunci cand este depasita o anumita viteza sau atunci cand bicicleta paraseste o anumita arie prestabilita. Un alt avantaj important este faptul ca un GPS tracker pentru bicicleta are un slot de cartela SIM, astfel ca prin intermediul acesteia pozitia poate fi determinata si mai usor.



Unde gasesc?

Astfel de dispozitive pot fi achizitionate din diferite locuri, insa pentru preturi foarte bune si servicii de calitate, oricine poate apela la iUni, unde gama este foarte variata, pentru toate preferintele. Cu aceasta ocazie, utilizatorii pot comanda produsele dorite direct de pe site, pentru a se bucura de mai mult confort, fie le pot testa in prealabil in cadrul showroom-ului iUni din sectorul 3 din Bucuresti pentru a fi siguri de alegerea facuta.


No comments:

Post a Comment