Tuesday, June 20, 2017

In Skopelos gasim conditii excelente pentru un concediu de vis



Skopelos este cea mai mare insula din Sporadice, fiind localizata in estul peninsulei grecesti, iar orasul cu acelasi nume reprezinta si capitala. Importanta din punct de vedere istoric, insula este tipica Greciei si se remarca prin unele din cele mai frumoase plaje din marea Egee, care propun conditii grozave pentru toate tipurile de clienti.

Toate tipurile de plaje

Mai mult, plajele sunt recunoscute in toata lumea pentru curatenie, dar si pentru puritatea mediului, iar aici pot fi amintite Stafylos, Panormos, Adrina, Elios, Milia sau Limnonari. Totusi, nu trebuie omise nici Glyfoneri si Glysteri, localizate in apropiere de orasul Skopelos, in timp ce Glossa sau Agnondas sunt localizate la cativa kilometri distanta. Dintre toate, Stafylos este cea mai populara, remarcandu-se prin barurile sale, tavernele, restaurantele sau facilitatile pentru practicarea sporturilor pe apa.


Astfel, cei care aleg un sejur Skopelos prin Aerotravel se bucura de cele mai bune conditii, preturile fiind prietenoase cu toate buzunarele, insa si optiunile variate, pentru a indeplini cerintele tuturor turistilor. Skopelos ofera si o multime de locuri de relaxare in apropierea apelor calme, de la cele mai aglomerate, la cele mai retrase, insa multe dintre plaje sunt acoperite formatiuni de piatra, astfel ca atentia este necesara. Cei care se simt foarte bine in locurile deschise si aglomerate nu trebuie sa rateze plajele din nordul coastei insulei, precum Glysteri si cu siguranta nu vor fi dezamagiti.

Foarte comod

Sistemul Aerotravel scaneaza toate zborurile cu avionul pentru a gasi cele mai mici preturi intr-o anumita perioada aleasa, dar prezinta si toate locurile de cazare disponibile, motiv pentru care este foarte simplu sa se pregateasca o vacanta de vis in inima Greciei. Aceasta tara este tot mai populara si nu este de mirare de ce majoritatea turistilor romani aleg sa renunte la conditiile de pe litoralul romanesc in favoarea celui grecesc.

No comments:

Post a Comment