Monday, June 10, 2019

Acesta este viitorul medicinei


Celulele stem pot deveni rezolvarea problemelor tale medicale in cazul unui transplant, daca copilul tau se va naste sau va dobandi pe parcursul vietii o boala incurabila, cum ar fi, leucemia sau alte boli care afecteaza sangele.

Din pacate ne traim viata intr-o lume din ce in ce mai poluata si mai afectata de virusuri din ce in ce mai rezistenti la tot felul de tratamente, astfel ca este nevoie ca progresul in medicina sa avanseze cat mai repede si in directia de care avem nevoie.

Celulele stem pot deveni punctul de plecare al medicinei moderne.In prezent se folosesc tehnici genetice si de laborator din ce in ce mai performanente, fapt care va contribui la descoperirea adevaratei valori a celulelor stem.

Cu siguranta, si mamele noastre ar fi dorit sa ne pastreze celule stem, si atunci de aici vine si intrebarea, de ce nu am stoca daca avem in prezent aceasta posibilitate, celule stem pentru viitorul copilului nostru?

Pe piata din Romania exista acum Stem Sure singure companie care ofera servicii medicale la standarde internationale.Rapiditatea, transparenta si comunicarea cu medicul si pacienul sunt reperele principale ale succesului astfel incat celule stem recoltate la nastere sa ajunga la depozitare fara a-si pierde calitatile.Orice mama ar trebui sa se gandeasca la viitorul asigurat de celulele stem, viitor care nu poate fi cuantificat in bani si ca aceasta este o oportunitate medicala care trebuie exploatata la maximum.Aceste celule sunt extrem de valoroase si pot face diferenta intre viata si moarte pentru copil.

Datorita faptului ca in Romania au aparut din ce in ce mai multe companii care ofera posibilitatea recoltarii si stocarii celulelor stem, decizia de a lucra cu o anumita companie poate deveni dificila, astfel ca ar fi indicat sa se tina cont de un principiu, cel al rapiditatii in a oferi un rezultat, astfel incat celulele stem sa nu fie transportate un timp indelungat si sa fie rapid procesate.
Stem Sure este o companie care se dezvolta permanent, ce are servicii care se adapteaza performantei din domeniul medical.

Exista cateva motive pentru care este recomandat sa se recolteze celule stem la momentul nasterii fata de cele din maduva osoasa deoarece:
-nu este cazul ca acestea sa imbatraneasca sau sa fie expuse la radiatii sau la virusuri
-au o capacitatea mai mare de a prolifera si regenera celule
-situatiile in care grefa sa fie respinsa sunt mai putin frecvente
-procedura de colectare a sangelui este simpla, sigura si nedureroasa
Recoltarea si depozitarea celulelor stem ale copilului poate avea loc in momentul nasterii acestuia si poate garanta accesul imediat la o grefa:
-este 100% histocompatibila cu copilul din al carui sange ombilicoplacentar a fost recoltat
-sunt 25% sanse de histocompatibilitate pentru fiecare alt copil cu aceeasi parinti biologici



No comments:

Post a Comment